Sex historie erotikk

sex historie erotikk

En samling av gratis sex historier og XXX historier sendt inn av våre besøkende. Se historier oppdatert daglig! Du kan sende inn dine egne erotiske historier. Norges største sex side med erotiske noveller og info om bdsm, swinging, onani, sexleketøy og mye mer. Lær om SM, erotikk, swinging og sexleketøy som dildo og vibrator. Cupidos medarbeidere som fra har lest tusener av innsendte erotiske historier, har reflektert mye omkring hva som er erotikkens funksjon og hva som er god og dårlig erotikk. Cupido har alltid behov for flere erotiske historier og kjøper inn nye tekster gjennom hele året. Sex er sannelig ikke lett. sex historie erotikk

Sex historie erotikk - norske

Marit har store bryster, som på tross av størrelsen fortsatt er faste i fasongen. Er du medlem av Cupido Club, kan du også følge aktivitetene i Skribentforum der medlemmene publiserer egne erotiske historier og får skryt og slakt fra andre som villig lar seg engasjere. Du har deaktivert javascript i nettleseren din. Jeg har ikke fått den store julefølelsen enda, men har like fullt en spenning og forventning i kroppen som vokser for hver dag.

Sex historie erotikk - tantra

Litt yr og kåt bare av tanken på å eie denne pisken løp jeg hjem med den og gledet meg til å få sjansen til … Les mer ». Litt yr og kåt bare av tanken på å eie denne pisken løp jeg hjem med den og gledet meg til å få sjansen til …. Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt.